30/12/12

Με 90% επιτυχια στα οβερ και συνεχιζουμε!


Φιλοι του BET PROFESSIONALS καλημερα!

Προτελευταια μερα του 2012 σημερα και εμεις εδω στο BET PROFESSIONALS ειμαστε ιδιαιτερα χαρουμενοι για δυο λογους.
Χαιρομαστε γιατι καναμε μια πραγματικα καλη αρχη με πολλες επιτυχιες εχοντας αγγιξει το απολυτο στα προγνωστικα μας.
Εξ αρχης δηλωσαμε παικτες του στοιχηματος με στυλ,αποψη και πρωτοποριακη προσεγγιση του παιχνιδιου,και αυτο ειμαστε.
Προθεση μας δεν ηταν να δημιουργησουμε ενα ακομα σαιτ με προγνωστικα για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ αλλα να διευρυνουμε τους οριζοντες των αναγνωστων μας διεισδυοντας βαθια στην φυση του παιχνιδιου.
Για εμας το στοιχημα δεν ειναι μονο προγνωστικα αλλα μια συνθεση απαριτητων γνωσεων και εμπειριων η σωστη χρηση των οποιων ειναι ο συμμαχος του παικτη στην μαχη για το κερδος.
Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμεναμε τετοια υποδοχη αλλα μαλλον καναμε λαθος.Αν και νεο το σαιτ σε λιγοτερο απο ενα μηνα λειτουργιας του κερδιζει καθε μερα νεους φιλους και αυτο που μας χαροποιει ιδιαιτερα ειναι οτι δεχομαστε ρωτησεις για το στοιχημα,μηνυματα απο ψαγμενους παικτες που αναζητουν την παραπανω γνωση,το νεο,και δεν εφησυχαζουν ποτε.
Αυτος ηταν ενας προλογος που ενιωσα την αναγκη να κανω σημερα.
Ευχαριστουμε οσους μας επισκευτηκαν αυτες τις πρωτες μερες και μας εμπιστευτηκαν,χαρα μας που τους δικαιωσαμε.

Στοιχηματικα τωρα το προγραμμα δεν ειναι για πολλα αλλα καταφερα και ξετρυπωσα 3 καλα οβερ ολα πανω απο 2.00 και ειναι τα εξης :


ΡΕΤΖΙΝΑ – ΕΜΠΟΛΙ                            2.05

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ΄- Ν.ΜΑΔΕΙΡΑ                  2.05

ΜΠΕΙΡΑ ΜΑΡ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ                 2.00

Χθες καναμε το 5/6,προχθες 4/4 και σημερα παμε για το 3 /3.
Αν μη τι αλλο το 90% ποσοστο επιτυχιας ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικο αφου εχει δωσει πολλα κερδη σε οσους ακολουθησαν.

Τη σημερινη τριαδα θα σας προτεινα να την παιξεται σε ενα συστημα,η να παρετε καποιο-α απο αυτα.Προσωπικα δεν θα την παιξω σε παρολι γιατι αν χαθει ενα θα ειναι κριμα να μην παρουμε χρηματα η εστω μερος των χρηματψν μας πισω.
Αυτη ειναι ισως η μεγαλυτερη μαγκια στο στοιχημα,μεγαλυτερη και απο το να κερδισεις.
Να εχεις επιστροφη χρηματων και σε μια μερα που δεν ηταν καλη.Αν επαιζαν με αυτο το σκεπτικο οσοι ασχολουνταο με το στοιχημα,οι εταιριες θα ειχαν χασει τον υπνο τους αλλα δυστυχως οι 9 στους 10 παιζουν λαθος και αυτοι οι παικτες ειναι η χαρα των book.
Καλη μερα σε ολους και καλη μας επιτυχια!