30/12/12

Μετα την Betfair τι;


Τα δυο μεγαλυτερα ανταλλακτηρια στοιχηματων η Betfair και η Betdaq προσφατα αποχωρησαν απο την τελικη αγορα με αφορμη το νεο σχεδιο νομου της Ελληνικης κυβερνησης.
Απο τοτε κυλησε πολυ νερο στο ποταμι του διαδικτυακου στοιχηματος στην χωρα μας,επενεβη η Ευρωπαικη Ενωση και το θεμα προς το παρον να εχει παγωσει.

Στα ανταλλακτηρια επαιζαν στοιχημα πολλοι Ελληνες παικτες αφου τα πλεονεκτηματα τους εναντι των υπολοιπων εταιριων στοιχηματος ηταν πολλα.

Ξαφνικα λοιπον οι παικτες εμειναν ξεκρεμαστοι αφου δεν ηξεραν πως να κινηθουν μετα τα νεα δεδομενα.Για τους παικτες που στοιχηματιζαν στα ανταλλακτηρια το κενο ειναι μεγαλο και μαλλον δυσαναπληρωτο.

Το ποστ αυτο γραφεται για να παρουσιασουμε τις λυσεις που υπαρχουν και μπορουν να λειτουργησουν σαν υποκαταστατο των δυο εταιριων που εχουν αποχωρησει.
Ανταλλακτηρια φυσικα και υπαρχουν και αλλα περα απο την Betfair και την Betdaq.
Σε καμια περιπτωση φυσικα δεν μπορουν να αντικαταστησουν τις δυο εταιριες εδικα την πρωτη αλλα απο το τιποτα κατι ειναι να εχεις μια εναλλακτικη για οσο χρειαστει η και για περισσοτερο.Ας μην ξεχναμε πως και η Betfair δεν ξεκινησε μεγαλη και τρανη,εμεις την καναμε.

Ενα ανταλλακτηριο το οποιο κρινεται ως αξιοπιστο και ηδη παιζουν εκει Ελληνες παικτες ειναι το WBX το οποιο μετρα 6 χρονια λειτουργιας(ξεκινησε τον Νοεμβριο του 2006).
Βρετανικων συμφεροντων το WBX ξεκινησε με φιλοδοξια του να σπασει το μονοπωλιο της Betfair.
Δυο χρονια μετα την λειτουργια του το WBX δηλωσε τζιρο 500.000.000 λιρες προσελκυοντας πολλους παικτες της Betfair οι οποιοι αποχωρησαν λογω του Premium Charge.
H προμηθεια του ανταλλακτηριου ειναι 3% και τα λεφτα σας ειναι εγγυημενα αφου διατηρουνται σε ξεχωριστο λογαριασμο στης Barclays Bank.
Στα αρνητικα θα πρεπει να αναφερουμε τον σχετικα χαμηλο τζιρο με αποτελεσμα να μην καλυπτονται οι μεγαλοι παικτες οπως και το οτι το σαιτ ειναι στα Αγγλικα χωρις Ελληνικη εξυπηρετηση πελατων.