12/12/12

BetProfessionals - Ανακοινωση συντακτικης ομαδας



Οταν επεσε στο τραπεζι η ιδεα για την κατασκευη ενος στοιχηματικου portal αποφασισαμε να μην προσθεσουμε στην ηδη ατελειωτη λιστα του ιντερνετ αλλο ενα σαιτ με προγνωστικα.

Αποφασισαμε στο Bet Profesionalls να καλυψουμε μια μεγαλη γκαμα αθληματων και στοιχηματικα αλλα και ειδησεογραφικα.Tennis,Baseball,Golf,Formula 1,Snooker και αλλα αθληματα απο τα λεγομενα μη δημοφιλη θα εχουν θεση στο σαιτ μας.

Θελουμε τα αρθρα μας,οι αναλυσεις μας και τα προγνωστικα μας να μην περιοριστουν μονο στο Ποδοσφαιρο και στο Basket.Να καλυψουμε μια μεγαλη γκαμα αθληματων και να παρεχουμε χρησιμες πληροφοριες στον παικτη του στοιχηματος σε οποιο αθλημα και αν πονταρει.

Σταδιακα θα παρατηρησετε οτι θα προσθετουμε νεες κατηγοριες εως οτου να καλυψουμε τα γουστα των επισκεπτων μας.

Κανουμε μια μεγαλη προσπαθεια ωστε το αποτελεσμα που θα φτανει στις οθονες σας να ειναι ανταξιο ενος επαγγελματικου σαιτ που ασχολειται με το στοιχημα.

Ζηταμε την κατανοηση σας για τυχον λαθη και παραλειψεις...

ΥΓ.Παραλληλα με το στησιμο του σαιτ η ομαδα μας δουλευει πυρετωδως για να φερει εις περας μια αποστολη που αποτελλει προκληση για ολους μας.

Το βιβλιο οδηγος για το στοιχημα του BetProfessionals το οποιο ευελπιστουμε οτι θα ειμαστε ετοιμοι να σας παρουσιασουμε συντομα!

Μεινετε συντονισμενοι!!!