21/12/12

Το τελος του κοσμου; Ε και ;


Συμφωνα με το ημερολογιο των Μαγιας λιγη ωρα απεμεινε για το τελος του κοσμου,για την ακριβεια προλαβαινω δεν προλαβαινω να πιω το καφεδακι μου.

Ειμαι σιγουρος οτι ελαχιστοι παιρνουν στα σοβαρα τις προβλεψεις περι καταστροφης του κοσμου μετα την πλανητικη ευθυγραμιση που θα λαβει χωρα πανω απ τα κεφαλια μας(αγυριστα και μη) σημερα το μεσημερι.

Αναρωτιομουν χθες γιατι ολος αυτος ο ντορος,αξιζει αραγε ο ανθρωπος να συνεχισει να υπαρχει;
Tι εκανε σε τοσους αιωνες παρουσιας του σ αυτον τον πλανητη; H απαντηση ειναι ευκολη και απλη,τον ξεσκισε!
Πιστευω οτι αν γινοταν ποτε καποια καταστροφη η οποια θα οδηγουσε στον αφανισμο του ανθρωπινου πολιτισμου θα την αξιζαμε 100%!

Πολεμοι,εκατομμυρια νεκροι,καταστροφες,ανεξαντλητο μισος και απυθμενη βλακεια ηταν αυτα που κυριαρχησαν απο καταβολης κοσμου και θα κυριαρχουν μεχρι την στιγμη που θα εξαφανιστουμε απο τουτο τον πλανητη,που αν ηταν στο χερι του θα μας ειχε στειλει στον γεροδιαολο αιωνες πριν!

Θα αναρωτιεστε τι σχεση εχουν οι Μαγιας,και ολα αυτα με το στοιχημα και τι θεση εχει ενα τετοιο post στο BET PROFESSIONALS...

Tο στοιχημα υπαρχει στις ζωες μας,το απολαμβανουμε,θελουμε και προσπαθουμε να βγαινουμε νικητες,γουσταρουμε να κερδιζουμε αλλα,
δεν ειναι τα παντα σ αυτη την κουφαλα την ζωη το κουμαρι ρε μαγκες,πως να το κανουμε.Υπαρχουν και αλλα πραγματα που μας δινουν χαρες και λυπες πολυ πιο σοβαρα.

Γι αυτο τον λογο καποιες φορες θα διαβαζετε και στηλες που δεν εχουν σχεση με το στοιχημα,νομιζουμε πως χρειαζεται και για να χαλαρωνουμε και για να προβληματιζομαστε καποιες φορες.
Ειδικα σε μια χωρα που μαστιζεται απο οικονομικη,πολιτικη,κοινωνικη κριση.
Αν το ποδοσφαιρο ειναι το οπιο των λαων τοτε το στοιχημα ειναι η μεθαμφεταμινη του!

Τον τελευταιο καιρο βλεπω να ασχολουνται με το στοιχημα ανθρωποι που μεχρι πριν λιγο καιρο δεν ηξεραν ουτε τι σημαινει over!
Τι καταδεικνυει αυτο....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ και ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ φιλοι μου! Ειναι τετοια η ενδεια και η κατασταση στην χωρα που οδηγει ανθρωπους απελπισμενους στον τζογο,αυτοι ειναι καταδικασμενοι!
Το στοιχημα και γενικα τον τζογο πρεπει πρωτα να τον βλεπεις σαν διασκεδαση και μετα σαν μεσο για να βγαλεις χρηματα,αν πεσεις πανω στα αλογα,στα φρουτακια για να βγαλεις τα προς το ζην,ειδικα οταν μεχρι χθες δεν ειχες ιδεα τοτε αυτο ειναι απο μονο του απελπιστικο,τουλαχιστον...

Και μετα μου λετε θα καταστραφει ο κοσμος,θα παξουμε να υπαρχουμε....
Χεστηκε το συμπαν τωρα,τι να σας πω!
Για οποιον δεν το εχει καταλαβει εχουμε ηδη πεθανει,νεκροζωντανοι ειμαστε που σερνονται με αδειο,φοβισμενο βλεμμα μη ξεροντας τι μας ξημερωνει...
Οποτε και δικιο να εχουν η Μαγιας,δεν τρεχει καστανο...ισως το συμπαν να εχει παρει την αποφαση να καθαρισει το αποστημα που υπαρχει καιρο τωρα σ αυτη την μικρη γωνια του,την γη....
Αν πιστευω οτι κατι θα συμβει σημερα; Μπα αρχιζω ηδη μελετη για τα βραδινα ματς!

Τα λεμε,ελπιζω...:)