22/12/12

Μονο μην πεσουμε σε αναβολες!


Μετα απο μια εβδομαδα με μεγαλες επιτυχιες για το BET PROFESSIONALS χθες ηρθε και η αποτυχια. Το ηξερα,το περιμενα και οποις διαβαζε τι εγραφα δυο μερες πριν θα το ειχα καταλαβει.
Ελεγα λοιπον οτι δεν ειναι δυνατον να κερδιζεις καθε μερα,θα ερθουν και οι στραβες και σημασια εχει να ξερεις να τις αντιμετωπισεις,αλλα και οτι η τελικη σουμε ειναι αυτη που μετραει.
Αυτο που μου αρεσε ηταν οτι οι δυαδες χαθηκαν πανηγυρικα και θα εξηγησω γιατι αυτο ειναι καλο!
Οτι την περιμενα την στραβη,την περιμενα αλλα ηλπιζα να γινει σε αντιεμπορικη μερα και με τετοια ματς οπου δεν θα ειχαμε πονταρει πολλα χρηματα,ετσι και εγινε.
Χθες επαιξα στο χαλαρο τις δυαδες γιατι τα παιχνιδια ηταν υψημου κινδυνου και με μεγαλο ρισκο πχ Braiton στο 4.70.
Ελπιζω μονο μη μου φυλαει και αλλες στραβες για σημερα γιατι εχει ωραια παιχνιδακια και σκοπευω να ασχοληθω λιγακι σοβαρα.
Για να τελειωνουμε με το χθες ξαναλεω ολα ειναι στο προγραμμα,και οι νικες και οι ηττες,το σημαντικο και η ουσια στο στοιχημα ειναι να εισαι απο πανω σε βαθος χρονου,αυτο πρεπει να το καταλαβουν ολοι!

Παμε λοιπον στα σημερινα...

Αρχικα να πουμε οτι ισως υπαρξουν προβληματα με τον καιρο σημερα ειδικα στην Αγγλια οπου ηδη εχουν αναβληθει καποια ματς πχ Πορτσμουθ.
Τα ματς για μενα σημερα ειναι εξι,τα πεντε απο Αγγλια και ενα απο Ιταλια.

Απο Premiere League για σημερα εχω κρατησει τρει φιλοξενουμενους που μπορουν αν οχι να μην κερδισουν τουλαχιστον να μη χασουν,οι ΔΕ των οποιων πληρωνουν πολυ καλα.
Αυτα ειναι τα ΓΟΥΕΣΤΣ ΜΠΡΟΜΙΤΣ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ,ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΚΠΡ και ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ.

Η Νοργουιτς ειναι σε καταπληκτικη φορμα,και παιρνει τα αποτελεσματα παιζοντας πολυ καλο ποδοσφαιρο.Κοντρα στην ελλιπη Γ.Μπρομιτς το διπλο θα επρεπε να ειναι πολυ πιο κατω.

Με ξεφρενα πανηγυρια υποδεχτηκαν την πρωτη τους νικη για φετος στην ΚΠΡ.Ολοι τωρα μιλουν για νεα αρχη και για την σωτηρια της ομαδας.Το κλιμα ειναι πολυ καλο και απεναντι σε μια απαθεστατη και υπνωτισμενη Νιουκαστλ το μεγαλο διπλο εχει πολλες πιθανοτητες.

Ισως το πιο δυσκολο απο τα τρια ματς της Premiere που εχω επιλεξει ειναι αυτο μεταξυ της Σαουθαμπτον και της Σαντερλαντ.
Παρολα αυτα ο ασσος δεν εχει καμια αξια,η αξια ειναι στο διπλο και σ αυτο το ματς.

Στις μικρες Αγγλιες τωρα μολις ενημερωθηκα οτι πολλα ματς αναβαλονται λογω καιρου(τα λεγαμε πιο πανω).Η Γουικομ που ηθελα να βαλω στο παιχνιδι μου εχει αναβληθει,τα αλλα τα οποια ειναι ΚΟΒΕΝΤΡΙΠΡΕΣΤΟΝ και Ν.ΚΑΟΥΝΤΙ ΛΕΙΤΟΝ ΟΡ μαλλον θα γινουν αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα.

Η Κοβεντρι ανεβαινει σιγα σιγα αν και ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει με αυτη την αλλοπροσαλη Πρεστον.
Λεω να παω στον ασσο.

Ξερω οτι το διπλο της Λειτον μεσα στην Νοτς Καουντι ειναι ρισκαδορικο πολυ αλλα μπορει να καλυφθει και με το Χ.
Μας δικαιωσε μεσοβδομαδα η κοντρα της Ν.Κ. Μακαρι να γινει το ιδιο και σημερα.(Για οποιον το φοβαται εναλλακτικα προτεινω τους ασσους της Ιπσουιτς και της Μπρενφορντ,σαφως εχουν καλυτερη τυχη αλλα πληρωνουν λιγοτερο).

Εκτος νησιου θα παω με την Μπολονια η οποια μας πληρωσε με το τεραστιο διπλο μεσα στην Ναπολι μεσοβδομαδα!

Τωρα θα κανω τρεις δυαδες οι οποιες θα ειναι...


       Νο 1

  •        ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΚΠΡ                       2(Χ) / (3.45,3.70) 
       
    • ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΛΕΙΤΟΝ            2(Χ)  / (3.35,3.35)                

        Νο 2

  • ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ     2(Χ) / (3.35,3.90)
  • ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΠΡΕΣΤΟΝ                   1     / (2.00)

     Νο 3

  • ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡ. - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ              2(Χ) / (3.40,3.75)
  • ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΠΑΡΜΑ                       1     /  (2.25)


    Εννοειται οτι μπορειτε να αλλαξετε τους συνδυασμους που εχω κανει,να προσθετε η να αφαιρεσετε ματς αναλογα με τα γουστα σας.
    Καλη επιτυχια και τα λεμε πιο μετα αν προκυψει κατι!