19/12/12

Φευγει και η Τσελσι


Απο χθες ειχα αποφασισει για το πως προκειται να κινηθω σημερα στοιχηματικα.Με το μονο που ασχοληθηκα ηταν το ΛΙΝΤΣ – ΤΣΕΛΣΙ,τα υπολοιπα δεν τα πολυκοιταξα για να ειμαι ειλικρινης.

ΛΙΝΤΣ – ΤΣΕΛΣΙ λοιπον,για το League Cup Αγγλιας και ο νικητης παει στους ημιτελικους οπου αποκλειεται να βρει καποιον μεγαλο γιατι πολυ απλα ολοι αποκλειστηκαν.
Η ΤΣΕΛΣΙ ειναι η μοναδικη  ομαδα της Premiere League που συνεχιζει και αν αποκλειστει και αυτη σημερα τοτε το τροπαιο θα καταληξει σε ομαδα που αγωνιζεται στις λεγομενες μικρες κατηγοριες.

Η ΛΙΝΤΣ περιμενει πως και πως τετοια ματς αφου θελει να αποδειξει οτι η θεση της ειναι αλλου και οχι στις μικρες κατηγοριες.
Το παιχνιδι θα το χτυπησει και θα το παλεψει με ολες της τις δυναμεις οσο για τον Γουορνοκ αναμενεται να δωσει ρεστα αποψε,σιγουρα θα θελει να τον πεταξει εξω τον Μπενιτεθ.

Απο την αλλη στην ΤΣΕΛΣΙ τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα.Εχασε και τον τελικο απο την Κορινθιανς και ηρθε και εδεσε...
Κουραση σιγουρα θα υπαρχει ενω και οι σχεσεις καποιον παικτων δεν ειναι και οι καλυτερες.
Πως να πας στο φθηνο διπλο,δεν πας καθολου και το αφηνεις στην ησυχια του το παιχνιδι η πας κοντρα και στηριζεσαι σε ολα αυτα που προανεφερα.
Το ματς το βρηκα στο 4.70 και το αγορασα.Εδω πρεπει να πω οπως και χθες οτι αξιζει και η ΔΕ καπου 2.30 δινει,διαλεγετε και παιρνετε!

Εγραφα χθες οτι η ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ μπορει να εχανε αλλα δεν θα με ενοιαζε γιατι εγω θεωρουσα οτι επαιξα σωστα σε πολυ καλη τιμη,τελικα δικαιωθηκα.
Το ιδιο θα πω και σημερα,ισως να κερδισει η ΤΣΕΛΣΙ και να χασω αλλα προσεξτε,αν χασω δεν θα τρεχει καστανο γιατι θα πονταρω λιγα αλλα και ειμαι κερδισμενος απο το τριημερο που περασε οποτε χαλαρα!!!

Ειπαμε κανεις δεν γινεται καθε μερα να εχει επιτυχιες το θεμα ειναι να εισαι συνολικα ΝΙΚΗΤΗΣ,να εχεις διαρκεια!

Αυτη ειναι ολη η ουσια του πραγματος,και οποιος καταλαβε καταλαβε...
Σας χαιρετω και ανανεωνουμε ραντεβου για αυριο αν προκυψει κατι,αν οχι Παρασκευη!


ΛΙΝΤΣ - ΤΣΕΛΣΙ       1 (5.00)       ΔΕ 1Χ    (2.20)


Καλο βραδυ και καλη τυχη σε ολους μαγκες!