16/12/12

Kυριακη με Value Bet


Mε μικρες απωλειες εκλεισε η χθεσινη μερα για την στηλη και λιγο ελειψε να βγουμε και απο πανω με μια ακομα σωστη προβλεψη.
Οταν σε μια ασχημη μερα με συνολο δυο στα εξι καταφερνεις και εχεις πανω απο το 50% του πονταρισματος σου πισω δεν ειναι και λιγο.

Αυτο που πονεσε περισσοτερο απο τα χαμενα ηταν φυσικα η Ινβερνες.Βρεθηκε να χανει μολις στο 8 λεπτο με 3-0!
Το γυρισε σε 3-4 και δεχθηκε το 4-4 στο 93 με πετσινο πεναλτι αλα Παπουτσελης!

Ο διαιτητης ανεκδιηγητος αλλα ετσι ειναι αυτα,χθες μας εστησε στον τοιχο καποια αλλη φορα θα κερδισουμε εμεις με πετσινο πεναλτι.

Απο τα κερδισμενα χαρηκα με το διπλο της Γουικομ που ηρθε ανετα απο την αρχη και η παρτιδα μισο-σωθηκε απο την αθλια Μαρσειγ η οποια κερδισε με το ζορι μια Τουλουζ που επαιξε με 9 ενα ολοκληρο ημιχρονο!

Στο σημερινο προγραμμα μου αρεσει πολυ το διπλο της Λεβαντε,εχουν κατι χρωστουμενα,ειναι και καλυτερη η φιλοξενουμενη,μια χαρ διπλο του 3.80.

Απο εκει και κατω σταματαω στο Τοτεναμ- Σουονσι.Οχι ρε παιδια δεν ειναι δυνατον να δινεις 5.00 στο διπλο!
Οι ομαδες αυτη την χρονικη περιοδο ειναι σχεδον ισοδυναμες,σαφως και οι book πατανε στο ονομα των γηπεδουχων.
Η Σουονσι παιζει καλο ποδοσφαιρο και αν βρεθει στην μερα της κλεινει σπιτια!

Μια χαρα και εδω το διπλο του 5.25 παρακαλω.

Στο Σαμπιονα εχουμε το Σεντ Ετιεν – Λοριαν.Αλλα παλαβα εδω,4 και βαλε το διπλο!Ισοδυναμες ομαδες με την Λοριαν ομως τον τελευταιο καιρο να δειχνει φορμαρισμενη και απο την αλλη μια Σεντ Ετιεν μπουκωμενη.Εδω και αν ειναι λαθος οι αποδοσεις!

Καποιες σκεψεις ακομα...

Η Γουεστ Χαμ του Αλαρνταις μπορει το διπλο στην εδρα της Γουεστ Μπρομιτς,δυο πιθανες ισοπαλιες στα ΑΕΚ – Ατρομητος και στο Αρης – Ξανθη και μια μπουμπουνια στο διπλο της Μπολονια μεσα στην Ναπολι!

Οποιος νομιζει οτι το στοιχημα ειναι προ-πο ας το αφησει καλυτερα.
Το στοιχημα ειναι παιχνιδι αποδοσεων,πρεπει να ψωνιζουμε το σωστο σημειο αλλα και στην σωστη τιμη!!!

Οταν βλεπουμε λοιπον οτι οι αποδοσεις ειναι λαθος,αυτο ειναι ο ορισμος του Value Bet.

Σαφως και δεν θα παιξουμε το Ολυμπιακος – Βεροια διπλο επειδη πληρωνει 10.00 αλλα οταν βλεπουμε σετ αποδοσεων οπως αυτα που προανεφερα αξιζει να πονταρουμε και ας χασει πχ η Σουοσι 4-0,εγω ξερω οτι αγορα και επαιξα σημειο σε απιστευτα καλη τιμη και με καλες προοπτικες να επαληθευεθει!

Συνοπτικα :

  • TOTENAM – ΣΟΥΟΝΣΙ      2(Χ)

  • ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΟΡΙΑΝ      2

  • Γ.ΜΠΡΟΜΙΤΣ – Γ.ΧΑΜ      2(Χ)

  • ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ          Χ

  • ΑΡΗΣ – ΞΑΝΘΗ                Χ

  • ΝΑΠΟΛΙ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ      2(Χ)


Τα δυο Χ θα τα παιξουμε μαζι σε δυαδα και ζηταμε μονα και την δυαδα.

Τα τεσσερα διπλα παλι σε 2 δυαδες(δικη σας η χημεια),μπορουμε να τα πονταρουμε και σαν διπλες ευκαιριες Χ2 για τους λιγοτερο τολμηρους.

Καλο απογευμα και καλα κερδη!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalimera,
mou aresei o tropos stoiximatismou sas. ektos apo tis epiloges ,polu simantiki einai kai i diaxeirisi tis bankas. thelw na rwtisw an skefteste na valete monades se kathe pontarisma kathws kai kaba,
euxaristw
vangelis

SilverBet είπε...

Αγαπητε φιλε καλημερα.

Εχεις δικιο για την banka. Προσωπικα διατηρω ΠΑΝΤΑ στατιστικα αρχεια στο παιχνιδι μου γτ χωρις αυτα δεν γινεται σωστη διαχειρηση ποτε!
Το site ειναι ακομα σε κατασταση "στησιματος" και λογω πιεσης χρονου ειμαστε λιγακι εξω απ τα νερα μας,γι αυτο και δεν βλεπεις ακομα να κραταμε banka.
Aποφασισαμε ομως απο 1-1-2013 να ξεκινησουμε και ετσι θα γινει,με την αρχη του νεου χρονου!