22/12/12

Επιστρεφει ο STOIXIMAN


Mε χθεσινη ανακοινωση της η στοιχηματικη εταιρια STOIXIMAN επιστρεφει στην Ελληνικη αγορα και ειναι ξανα διαθεσιμη για στοιχηματισμο.
Να θυμησουμε οτι η εταιρια ειχα ανακοινωσει πριν λιγο καιρο την αποχωρηση της λογω του επικειμενου νομου περι διαδικτυακου στοιχηματος.Μετα το Ευρωπαικο μπλοκο στις διαθεσεις της Ελληνικης αρχης τυχερων παιχνιδιων,για τρεις μηνες τουλαχιστον,η εταιρια επεστρεψε. Το ιδιο αναμενεται να συμβει και με αλλες μεγαλες εταιριες που εχουν αποχωρησει. Μεγαλο ερωτηματικο παραμενει η σταση που θα κρατησει η Betfair μετα τις νεες εξελιξεις,ειδωμεν...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ STOIXIMAN

Αγαπητοί φίλοι,
Όπως είχαμε υπογραμμίσει και στην επιστολή μας που συνόδευσε την προσωρινή παύση της παροχής των υπηρεσιών μας στα μέλη μας από την Ελλάδα νωρίτερα αυτό τον μήνα, πρωταρχικό μας μέλημα αποτελεί οι χρήστες μας να μην έχουν καμία αμφιβολία για την ασφάλεια των χρημάτων τους ή την άμεση πρόσβαση τους σε αυτά, καθώς και να μην θέτουν τον εαυτό τους σε οποιοδήποτε κίνδυνο χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες που παρέχουμε υπό τις νόμιμες άδειες μας.
Έτσι λοιπόν μετά την απόφαση της ελληνικής Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) που δημοσιεύτηκε χθες (20/12/2012) στο ΦΕΚ και η οποία ανακαλεί την προηγούμενη απόφασή της για επιβολή κυρώσεων για τη συμμετοχή σε διαδικτυκά παίγνια, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά, χωρίς κανένα ρίσκο, τις υπηρεσίες μας.
Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στο σχετικό αίτημα που απέστειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν) στις ελληνικές αρχές στο πλαίσιο της υπόθεσης Euro Pilοt 4322/12/Entr.- αίτημα στο οποίο η Ελλάδα συμμορφώθηκε άμεσα. Πλέον το Ελληνικό κράτος έχει την ευκαιρία μέσα στους επόμενους μήνες, να προχωρήσει σε μια ορθολογική ρύθμιση της αγοράς και να δώσει σε κάθε νόμιμη εταιρία το δικαίωμα να ενταχθεί σε αυτή ώστε να αποφύγει παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον και να επιτύχει όλα τα οφέλη στα οποία αναφερθήκαμε στην προηγούμενη επιστολή μας (σημαντικά φορολογικά έσοδα για το κράτος, μερικές χιλιάδες θέσεις εργασίας για τη νεολαία, διαφημίσεις για τα media και αξιόπιστες υπηρεσίες για τους Έλληνες παίκτες-καταναλωτές). Η εταιρία μας δηλώνει πως θα είναι παρούσα και θα συμμετάσχει σε μια τέτοια εξέλιξη.
Από όλους εμάς στην Pocasport Ltd, ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα με υγεία και τύχη!