10/12/12

To Fun Bet της Δευτερας


Το BET PROFESSIONALS βρισκεται ακομα σε δοκιμαστικο-αρχικο σταδιο.Εργαζομαστε καθημερινα για να παρει την τελικη του μορφη οσο το δυνατον πιο συντομα.
Θελουμε να δημιουργησουμε ενα site-υποδειγμα για το στοιχημα για υτο δινουμε σημασια σε καθε λεπτομερεια.Αφου λοιπον ζητησουμε την κατανοηση σας ας προχωρησουμε στο παρασυνθημα!

Εν μεσω λοιπον κοπιαστικης δουλειας και απειρων δοκιμων σκεφτηκα σημερα να δωσω τα πρωτα μου προγνωστικα.
Μην φανταστειτε οτι θα κανω σοβαρο παιχνιδι σημερα,ελαχιστες φορες αλλωστε δραστηριοποιουμε στοιχηματικα τις Δευτερες.Το ιδιο προτεινω και σε εσας αν επιλεξετε σημερα να ασχοληθειτε,μικρα πονταρισματα και αμυνα!
Δεν βοηθαει καθολου και η κατασταση στο διαδικτυακο στοιχημα οπως εχει διαμορφωθει τον τελευταιο καιρο.Αβεβαιοτητα και πολλα ερωτηματικα σχετικα με το τι μελει γεννεσθαι.
Αλλα για αυτο το θεμα θα εχουμε την ευκαιρια να πουμε πολλα στην συνεχεια...

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...

ειναι ενα κλασσικο προγραμμα Δευτερας.Δεκα παιχνιδια ολα κι ολα και εννοειται οτι οποιος παιζει στον ΟΠΑΠ δεν εχει την δυνατοτητα να επιλεξει οποιο ματς επιθυμει προκειμενω να το πονταρει σαν μονο αποδεκτο.Υπαρχουν και 3 ματς τα οποια δινονται σε υποχρεωτικες τριαδες!(ΟΠΑΠ rules).

Σημερα λεω να ασχοληθω με τεσσερα παχνιδια...απο διαισθηση και μονο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΕΚ :

Η ΑΕΚ εχει την φανελα αλλα και εχει και κατι πιτσιρικαδες που μετα το 60 σερνονται(οι περισσοτεροι τουλαχιστον).
Καλος ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ειδικα στα εντος εδρας,κατι μου λεει ομως οτι αυτη την Δευτερα η ΑΕΚ θα φτγει με το τριποντο απο την Κομοτηνη.
Διπλο λοιπον για τους τολμηρους,αντε και μια καλυψη στο Χ για τους υπολοιπους.

ΦΟΥΛΑΜ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ :

Περιοδο ντεφορμαρισματος διανυουν οι γηπεδουχοι οι οποιοι ειναι χωρις νικη σε 7 συνεχομενα παιχνιδια.
Η ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ κερδισε στο προηγουμενο ματς 3-0 της Γουιγκαν αλλα οι φιλοξενουμενοι αγωνιζοταν με παικτη λιγοτερο απο το 12! Αν και το φοβαμε το ματσακι παω στο διπλο και εδω για ενα λογο,τον πιο σημαντικο σ αυτο το παιχνιδι που λεγεται ΣΤΟΙΧΗΜΑ,την αποδοση του σημειου,το οποιο κυμαινεται απο 3.25 εως και 4.00! Συγνωμη αλλα δεν ειναι για τετοια ποσοστα η ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ,το διπλο ειναι value bet οποτε το βαζω στο καλαθι και συνεχιζω.


ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ :

Καθαρη τριπλη το παιχνιδι!Οπου και να κατσει η μπιλια δεν θα ειναι εκπληξη.Η Σαραγοσα και με την ισοπαλια ευχαριστημενη θα ειναι,η Βαγιεκανο παλι αν αναλογιστει κανεις τα τοσα προβληματα που αντιμετωπισε ακομα και μεσα στην εβδομαδα που μας περασε ισως συμβιβαστει κατα την εξελιξη και με τον ενα βαθμο.(Παιζω σπανια ισοπαλιες αλλα ειπαμε σημερα δεν μας νοιαζει κερδισουμε χασουμε,το πονταρισμα μας θα ειναι fun bet).


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ.Λ. - ΜΠΕΝΦΙΚΑ :

Oκ,δεν το συζηταμε,η ΜΠΕΝΦΙΚΑ ειναι καλυτερη ομαδα,και εκτιμω οτι στο τελος θα πανηγυρισει και την κατακτηση του πρωταθληματος. Ομως αυτο δεν σημαινει οτι θα κερδιζει παντου,και οι πρωταθλητες χανουν βαθμους.
Η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ βρισκεται μολις στην 10η θεση με 11 βαθμους,χαλια χρονια λοιπον για τους παλαι ποτε ισχυρους πρασινους της Λισσαβωνας.
Περιμενω τους παικτες της Μπενφικα να εμφανιστουν με μια καποια υπεροψια στο σημερινο ματς μετα το Χ μεσα στο Καμπ Νου και λιγο η φανελα,λιγο το ενστικο επιβιωσης της Σπορτινγκ μπορει να ερθει ο Ασσος,η τουλαχιστον ο ενας(πολυτιμος)βαθμος.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΕΚ 2(Χ)

ΦΟΥΛΑΜ– ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ Χ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ.Λ. - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (1)Χ


Κρατατε οποιο ματς σας αρεσει,πετατε οποιο δεν σας αρεσει(πεταξτε και ολα αν δεν σας “μιλανε”,και η αποχη ειναι σημειο στο στοιχημα).
Η τελικη χημεια ανηκει σε εσας,καλη επιτυχια και καλη αρχη να εχουμε!

P.S. Οπως μπορειτε να δειτε και στην SlideBar του σαιτ,ετοιμαζουμε ενα βιβλιο-φροντιστηριο(σε μορφη ebook) για το στοιχημα και τα μυστικα του.
Εχουμε δωσει ολοι τον καλυτερο εαυτο μας σ αυτη τηυν δουλεια και ελπιζουμε οταν θα ειναι ετοιμο και θα το διαβετε να καταλαβετε ακομα καλυτερα πως λειτουργει το στοιχημα.
Φιλοσοφια μας στο BETPROFESSIONALS ειναι οτι ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΓΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ και αυτο θελουμε να αποδειξουμε με το βιβλιο αυτο.

Καλη επιτυχια σε ολους,τα λεμε συντομα!