1/1/13

Με το δεξι στο 2013


Φιλοι του BET PROFESSIONALS καλημερα και χρονια πολλα! Σας ευχομαστε ολοψυχα η νεα χρονια να ειναι καλυτερη απο αυτη που εφυγε και να φερει σε ολους μας υγεια,αγαπη και τυχη!

Σημερα ειναι μια μερα περιεργη αφου ολοι μας υπολειτουργουμε απο το χθεσινο ξενυχτι αλλα υπαρχει και κουπονι στοιχηματος με πληρης αγωνιστικη στην Αγγλια.Πραγμα που σημαινει οτι αποκλειεται να μην εγραφα!

Θελω αρχικα να ευχαριστησω ολους τους φιλους που ανταποκριθηκαν στην προσφoρα μας για το απολυτο εργαλειο-προγραμμα για το στοιχημα.Ηδη στους μισους εχουμε στειλει το λινκ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ εννοειται.Στους επομενους θα σταλει αυριο και αυτο γιατι υπαρχει λογος.

Σημερα θελω να μας συγχωρεσετε την βιασυνη και την μη αναλυση των προγνωστικων αλλα ειπαμε οτι ειναι μια μερα ειδικων συνθηκων.
Περναω λοιπον απευθειας στα οβερ μας...με την ελπιδα να συνεχισουμε το εξωπραγματικο σερι μας που μετραει 12/13 σωστες προβλεψεις!!!

OVER


ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.                 1.65

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ                 1.65

ΛΙΝΤΣ – ΜΠΟΛΤΟΝ                               1.60

Σ.ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ – ΜΠΕΡΝΛΙ                    1.86

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ           1.80

ΟΞΦΟΡΝΤ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ                      1.85

ΤΟΡΚΙ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ                      1.80

Διαλεξτε οτι σας κανει,συνδυαστε το με καποια δικη σας εμπνευση,καντε οτι θελετε αλλα θα πω αυτο που λεω παντα.Οσο λιγοτερα τοσο το καλυτερο!

Καλη χροονια αδερφια,υπομονη,επιμονη,μεθοδικοτητα και ολα θα πανε καλα.
Εμεις εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε.
Αντε να μπουμε στο 2013 οπως εφυγε το 2012...με επιτυχιες!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ