30/1/13

3 over και κουβεντα να γινεται!


Το κοιταξα απο εδω,το πηγα απο εκει ακρη δεν μπορεσα να βγαλω με το σημερινο προγραμμα.
Τι να παιξεις και γιατι απο αυτο το προγραμμα;
Κυπελλα και μια εμβολιμη Premier League αλλα χωρις τα ματς που θα μπορουσαν να παρουν σοβαρο πονταρισμα.Ξερω οτι καποιοι δινουν καθε μερα ματς,σιγουρα κατι θα βρουν να προτεινουν με ολεθριες συνεπειες τις περισσοτερες φορες.
Εμεις εδω στο BET PROFESSIONALS και εγω προσωπικα δεν προκειται να δινω ματς καθε μερα μονο και μονο για να “κινειται”το σαιτ.Υπαρχει κοσμος που ακολουθει τις προτασεις και αυτον τον κοσμο τον σεβομαστε και δεν τον κοροιδευουμε.
Γι αυτο υπαρχουν μερες που λεμε NO BET...

Με το ζορι λοιπον στοιχημα δεν παιζουμε και ετσι πρεπει να κανετε και εσεις φιλοι μου.
Οταν δεν σας βγαινει καποιο σημειο η δεν εχετε εμπνευση η ορεξη για στοιχημα αφηστε το!
Καντε κατι αλλο να καθαρισει λιγο το κεφαλι σας,αποφορτηστειτε απο ολη αυτη την ιστορια και επανερχεστε οταν νιωσετε ετοιμοι και δυνατοι.

Για σημερα λοιπον δεν θα παρω κανενα σημειο γιατι πολυ απλα δεν μου βγαινει δυνατα τιποτα απολυτως.
Μονο 3 οβερ μου αρεσουν αλλα και αυτα για πολυ χαλαρο πονταρισμα.Αν δεν βγουν δεν τρεχει τιποτα,αν περασουν τα 2 η και τα τρια κερδιζω κατι ψηλα και ανεβαζω στροφες και ψυχολογια για το Σαββατοκυριακο.
Τα σημερινα οβερ μπορειτε να τα βρειτε στον πινακα της κεντρικης σελιδας.

Αυριο δεν το βλεπω να πονταρω,Παρασκευη ισως αλλα Σαββατοκυριακο εχει πολυ καλο κουπονι το οποιο επεξεργαζομαι απο χθες...

Καλο απογευμα και καλα κερδη σε οσους παιξουν.

ΥΓ.Σας ευχαριστουμε πολυ για την επικοινωνια που εχουμε απο τις πρωτες μερες λειτουργιας του σαιτ.
Χαιρομαστε ιδιαιτερα οταν λαμβανουμε mail με τα οποια μας ανακοινωνετε οτι κερδισατε εντασοντας στο παιχνιδι σας και δικες μας προτασεις.
Προσωπικα θεωρω μεγαλη υποθεση να εχετε και προσωπικη κριση.Δεν μου αρεσει να βλεπω ανθρωπους να παιζουν στοιχημα με ετοιμα προγνωστικα χωρις να εχουν αποψη.
Οσο περναει ο καιρος διαπιστωνω οτι οι φιλοι του σαιτ μας εχουν και κριση και γνωριζουν πως παιζεται το παιχνιδι και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα!