27/1/13

Μια τριαδα και δυο μονα αποδεκτα που πληρωνουν πολλα!


Με 2 στα 5 χθες μονο ικανοποιημενος δεν ειμαι σε μια μερα που περιμενα περισσοτερα.
Το οβερ της Νοτιγχαμ βγηκε αν και αγχωτικα οπως και η νικη του Πανιωνιου η οποια ηρθε πολυ πολυ ευκολα οπως και περιμενα.Μην βιαστει κανεις να πει οτι ο Λεβαδειακος ηταν καλυτερος εχασε πολλες ευκαιριες και αλλα τετοια ωραια γιατι θα συμφωνησω μαζι του.
Οταν λεω βγηκε ευκολα,οπως το περιμενα εννοω...αλλα,περιμενα οτι χθες θα πεσει χειρα βοηθειας απο Βοιωτια μερια και μαλλον κατι τετοιο εγινε.
Οποιος ειδε το ματς και γνωριζει τα βασικα θα εχει καταλαβει τι παιχτηκε χθες.
Αυτο ηταν το δευτερο σημειο μας που επαληθευτηκε και περιορισε την χασουρα μας,το πως γινεται με 2 στα 5 να συμβαινει αυτο,ακομα και με 1 στα 5 το εχω εξηγησει κατ επαναληψη.

Στα χαμενα τωρα το Τουρκικο οβερ δεν ηρθε ποτε αφου η Γκεντσλερμπιλιγκι νικησε μονο 1-0.Ηξερα οτι παιρνω ρισκο με το οβερ αυτο αλλα δεν μετανιωνω και σημερα παλι οβερ θα επαιζα.
Και αυτο οχι γιατι ειμαι πεισματαρης αλλα γιατι αυτα τα καλοπληρωμενα οβερ σε πρωταθληματα οπως το Τουρκικο η το Πορτογαλικο με εχουν πληρωσει περισσοτερες φορες απ οσες με εχουν στειλει στον κουβα.
Και στην τελικη αυτο μετραει στο στοιχημα,η σουμα...
Το τι κανεις σε μια εβδομαδα η και σε εναν μηνα ακομα δεν λεει πολλα,σημασια εχει να εχεις διαρκεια και οταν εισαι σε κακο φεγγαρι να μπορεις να σωζεις παρτιδες με οσο το δυνατον λιγοτερη χασουρα.

Το αλλο οβερ,της Λοκερεν μπορω να πω οτι με νευριασε αρκετα.Το περιμενα να βγει και μαλιστα ευκολα αλλα η Λοκερεν η οποια περιμενα οτι θα συμβαλει τελικα εμεινε στο μηδεν χανοντας καποια αχαστα αλλα ετσι ειναι αυτα,καποια φορα δεν θα μπαινουν και θα χανουμε καποιες αλλες φορες θα μπαινουν αυτα που δεν μπαινουν με τιποτα και θα κερδιζουμε.

Η τυχη ποτε δεν μενει παντα στο πλευρο σου αλλα δεν σου γυρναει την πλατη και για παντα!

Οσο για την Λοριαν τα ειπαμε και χθες,με τραβηξε η αποδοση σ αυτο το ματς και ηξερα οτι παιζω σωστα.Τωρα θα μου πεις οτι η Νανσι κερδισε και το αξιζε και ετσι ειναι αλλα ειπαμε ετσι ειναι αυτα,δεν θα μπορουσα να αγνοησω το 2.70 του διπλου και ας ειχα και εγω καποιες ενστασεις πονηρα σκεπτιμενος πριν προτεινω το διπλο αυτο.

Στα σημερινα δεν μπορω να πω οτι με τρελαινει το σημερινο προγραμμα αλλα με λιγη τυχη και περισσιο θαρρος που λεει και ο ποιητης θα κανουμε παιχνιδι χωρισμενο σε 2 μερη,και λογικο αλλα και με εκπληξεις.

Σημερα λοιπον θα ψαξουμε δυο τεραστιες αποδοσεις σε δυο ματς και θα πονταρουμε και σε μια τριαδα με συστημα 2-3.

Ματς πρωτο το ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ.

Ξερω οτι δυσκολα πας σε κοντρα της γηπεδουχου ΑΛΛΑ...τον τελευταιο καιρο δεν παταει καλα εχοντας μονο μια νικη σε 7 παιχνιδια,εχει κουραση απο τα ματς κυπελλου(δυο παρατασεις το τελευταιο δεκαημερο)και απο την αλλη η Μπαστια αν δειξει την στοιχειωδη σοβαροτητα μπορει να φυγει σημερα αλωβητη.
Στο 7.00 το διπλο στο 2.55 η διπλη ευκαιρια!

Επομενο σημειο,και αυτο μονο αποδεκτο,το διπλο της ΣΙΕΝΑ στο ματς με την ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ.
Οι δυο ομαδες διατηρουν αριστες σχεσεις τα τελευταια χρονια.Στην παρουσα φαση η Ουντινεζε ειναι μαλλον αδιαφορη και χωρις καποιο ιδιςιτερο κινητρο ενω η “φιλη” Σιενα χρειαζεται παση θυσια βαθμους.
Παω λοιπον στο διπλο του 5.10 καθαρα και μονο γιατι πιστευω οτι θα παρει την βοηθεια που χρειαζεται σημερα!

Μενουμε Ιταλια και συγκεκριμενα στο ματς της ΑΤΑΛΑΝΤΑ με την ΜΙΛΑΝ η οποια σταδιακα και αθορυβα ροκανιζει την διαφορα απο τις πρωτες θεσεις εκμεταλλευομενη τα ασχημα αποτελεσματα των ομαδων που βρισκονται απο πανω της στον βαθμολογικο πινακα.
Η γηπεδουχοι εχασαν καποιους καλους παικτες στην μεταγραφικη περιοδο,μπηκαν ασχημα στο 2013 και θεωρω οτι η Μιλαν θα αρπαξει σημερα την ευκαιρια και θα ανεβει κι αλλο βαθμολογικα.

Συνεχεια με Γερμανια και τον ασσο του Αμβουργου στο ματς με την ΒΕΡΝΤΕΡ Β.
Εδω τα πραγματα ειναι απλα.Αν το Αμβουργο δειξει το καλο του προσωπο θα κερδισει ανετα το συνοθυλευμα της Βερντερ.Ας ελπισουμε οτι σημερα οι γηπεδουχοι θα ειναι σοβαροι και θα αυτοκτονησουν οπως σε αλλα φετινα τους παιχνιδια.

Τριτο σημειο με το οποιο θα κλεισουμε την τριαδα μας ειναι ο ασσος της ΝΙΣ στο ματς με την ΜΠΟΡΝΤΟ.
Αν δεν εχουμε τιποτα περιεργα πιστευω οτι ο ασσος θα ερθει ευκολα.Οι φιλοξενουμενοι εχουν απουσιες η Νις παιζει φετος ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο και κανει αξιοζηλευτη πορεια.
Μακαρι να επιδιωξει το κατι περισσοτερο φετος η ΝΙΣ και να μην επαναπαυτει στο οτι εχει πετυχει ως τωρα.

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ


  • ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ         2          7.00    /     Χ2      2.55


  • ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΣΙΕΝΑ              2          5.10




ΤΡΙΑΔΑ

  • ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΙΛΑΝ              2            2.50


  • ΝΙΣ -ΜΠΟΡΝΤΟ                     1           2.40


  • ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΕΡΝΤΕΡ Β.      1            2.25


Στην τριαδα πονταρω 20 ευρω σε καθε δυαδα και 10 στην τριαδα.

Καλη τυχη σε ολους και καλο Κυριακατικο απογευμα!