4/1/13

Τα προγνωστικα μας στο email σου απολυτως ΔΩΡΕΑΝ!


Εχουμε μπει πλεον για τα καλα στο 2013 και σιγα σιγα θα αρχισουν να επιστρεφουν στο κουπονι ολα τα πρωταθληματα.Οχι οτι περασαμε ασχημα τοσες μερες με τις Αγγλιες αλλα ο πολυς κοσμος ασχολειται και με αλλα πρωταθληματα.

Στο BET PROFESSIONALS αποφασισαμε να προβουμε σε καποιες αλλαγες-προσθηκες με την αρχη του χρονου.Αλλαγες που αφορουν τα προγνωστικα μας και συγκεκριμενα την δημιουργια μιας νεας στηλης στην οποια μπορειτε να εχετε προσβαση ΔΩΡΕΑΝ ολοι σας!

Αρχικα πρεπει να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα για να αποφυγουμε τυχον παρεξηγησεις. Εχουμε επαναλαβει πολλες φορες και απο την πρωτη στιγμη λειτουργειας του σαιτ οτι παρα την πολυ μεγαλη επιτυχια των συντακτων μας (δειτε στην δεξια στηλη την σελιδα “Οι επιτυχιες του BetProfessionals”)δεν προκειται ποτε μα ποτε να ζητησουμε χρηματα για τα προγνωστικα μας και παραμενουμε απολυτοι σ αυτο!

Τα προγνωστικα του BetProfessionals ηταν ειναι και θα παραμεινουν δωρεαν για παντα και για ολους.

Και μιλαμε για προβλεψεις που εχουν σπασει ολα τα κοντερ,ενδεικτικα θα αναφερω το απιστευτο 12/13 οβερ μεσα σε ενα τριημερο!
Αφου λοιπον ξεκαθαρισαμε το οτι ολες μας οι υπηρεσιες ειναι δωρεαν ας περασουμε τωρα στην αλλαγη για την οποια εκανα λογω πιο πανω.

Απο αυριο καποια προγνωστικα μας δεν θα δινονται στο σαιτ αλλα prive μεσω e-mail απολυτως δωρεαν.
Δεν θα αναφερθουμε αυτη την χρονικη στιγμη στους λογους που πηραμε αυτη την αποφαση.

Αρα απο αυριο θα βρισκετε οπως καθε φορα τα προγνωστικα μας στο σαιτ για ολα τα αθληματα αλλα θα υπαρχει και μια καινουργια στηλη η οποια θα αναλυει εξονυχιστικα καποια ματς και θα δινει τα προγνωστικα της μονο σε οσους τα ζητανε μεσω email.
Το e-mail στο οποιο μπορειτε να ζητατε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ αυτα τα ειδικα προγνωστικα στα οποια περιμενουμε να εχουμε ποσοστα πολυ υψηλα ειναι το


Μολις μας στειλετε στο παραπανω email και μας ζητατε τα ειδικα προγνωστικα της ημερας μετα απο ελαχιστα λεπτα θα λαμβανετε απαντητικο email με τα προγνωστικα μας,γρηγορα και ΔΩΡΕΑΝ.

Πριν κλεισω αυτη την εγγραφη θελω να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου ολους εσας που επικοινωνειτε καθημερινα μαζι μας και για τα καλα σας λογια.
Σας υποσχομαστε ακομα μεγαλυτερες επιτυχιες και περισσοτερες εκπληξεις!

Καλο βραδυ και ραντεβου αυριο με τους tipsters μας στις επαλξεις!