25/1/13

Βγαζει πρωταθλητες απ τον χειμωνα ο Stoiximan!


Για την στοιχηματικη εταιρια STOIXIMAN o Ολυμπιακος ειναι ηδη πρωταθλητης καθως εσπευσε να πληρωσει τα στοιχηματα που ειχαν παιχτει για κατακτηση του πρωταθληματος απο τους ερυθρολευκους.

Μετα την νεα νικη του Ολυμπιακου την προηγουμενη Κυριακη και σε συνδυασμο με την ηττα του δευτερου Παοκ στην Τριπολη η διαφορα εφθασε στους 13 βαθμους και η αληθεια ειναι οτι αλλο ενα πρωταθλημα εχει βαφτει κοκκινο,καθως ουτε με θαυμα δεν προκειται να γινει η ανατροπη απο τον δευτερο Παοκ.

Την ιδια αποψη φαινεται να συμμεριζεται και οι ανθρωποι του Stoiximan καθωςμε ανακοινωση της εταιριας στις 23 Ιανουαριου προκειται να πληρωσει οσους παικτες ειχαν πονταρει στην κατακτηση του πρωταθληματος απο τον Ολυμπιακο.
Η εταιρια δηλωσε οτι το ιδιο προτιθεται να κανει και με το νικητη του πρωταθληματος Ισπανιας αφου θα πληρωσει οσους ειχαν πονταρει στην κατακτηση απο την Μπαρτσελονα παροτι η δευτερη Ατλετικο απεχει 8 βαθμους.

Η τακτικη αυτη που ακολουθει ο Stoiximaν ειναι καθαρα Αγγλικη αφου καποιες εταιριες στοιχηματων κανουν το ιδιο σε αναλογα γεγονοτα χρονια τωρα.
Ετσι λοιπον παικτες οι οποιοι θα επρεπε να περιμενουν τον Μαιο για να πληρωθουν τωρα θα παρουν τα κερδη τους τεσσερις μηνες νωριτερα.

Αλλη μια κινηση που ανεβαζει κι αλλο στην υποληψη μας τον Stoiximan.

Kαι ενω για το Ελληνικο πρωταθλημα δεν υπαρχει ανθρωπος ο οποιος να αμφιβαλλει για τη κατακτηση του και φετος απο τον Ολυμπιακο στην Ισπανια τα πραγματα ειναι λιγακι πιο περιπλοκα καθως η Μπαρτσελονα εχει ακομα να παιξει με Ρεαλ και Ατλετικο Μαδριτης...

Λετε να την πατησει ο Stoiximan;