9/2/13

Οτι πρεπει για κερδη η σημερινη ημερα


Αφου χαλαρωσαμε στοιχηματικα την εβδομαδα που περασε σημερα ειμαστε ξανα στις επαλξεις αφου εχουμε στα χερια μας ενα γεματο κουπονι και ακολουθει ενα μεσοβδομαδο προγραμμα με φουλ τις μηχανες αφου επιστεφει το Champions League Τριτη και Τεταρτη ενω την Πεμπτη ριχνονται στην μαχη και οι ομαδες που σθνεχιζουν στο Europa League.

Τελικα ο μεγαλυτερος εχθρος του παικτη ειναι ο ιδιος του ο εαυτος και συγκεκριμενα το παθος του να τοζαρει διαρκως και να πονταρει σε οτι υπαρχει.Το λεω αυτο γιατι λαμβανουμε μηνυματα σε μερες στοιχηματικα νεκρες και μ αυτα που διαβαζουμε ειλικρινα απογοητευομαστε απο αυτα που διαβαζουμε.
Ενα παραδειγμα θα δωσω με το πιο προσφατο μηνυμα που λαβαμε την Τεταρτη την ημερα που στο κουπονι ειχαμε φιλικα εθνικων ομαδων.
Ουτε λιγο ουτε πολυ ο φιλος μας μας ζητουσε μια καλη τετραδα για να χωσει,οπως ελεγε,φραγκα προκειμενου να ξελασπωσει!
Ρε παιδια ημαρτον που λεει και μια ψυχη,ποια τετραδα να βρεις σε μερα φιλικων;Εδω τα Σαββατοκυριακα με σοβαρο προγραμμα και καποιες φορες τα πραγματα στραβωνουν και εσεις θελετε τετραδα σε μερα κουτση και στραβη!
Ξερω οτι πολλοι θολωμενοι απο την χασουρα προσπαθουν αμμεσα να ξελασπωσουν και βουτανε με τα μουτρα σε οτι βρουν.Αυτος ειναι ο μονος σιγουρος τροπος να πατε ακομα πιο κατω,να χασετε ακομα περισσοτερα χρηματα!
Στο στοιχημα χρειαζεται υπομονη,καθαρο κεφαλι,ψυχραιμια και σωστη κριση.Αν νιωθετε οτι δεν σας παει καποια συγκεκριμενη περιοδο ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ δεν ειναι κακο,ουτε ειστε υποχρεωμενοι να παιζετε συνεχεια!
Καντε ενα διαλλειμα,ηρεμηστε ανασυνταξτε τις δυναμεις σας και το στοιχημα εδω θα ειναι,καθε μερα,365 μερς το χρονο.

Μετα απο αυτη την καπως μεγαλη εισαγωγη παμε στα φρεσκα.
Mε μια πρωτη ματια το σημερινο προγραμμα δειχνει να ειναι καλυτερο απο το αυριανο αλλα αυτο μενει να αποδειχτει εκ των αποτελεσματων.
Ψαχνοντας χθες για over βρηκα καποιες ενδιαφερουσες περιπτωσεις,αρκετες θα ελεγα.Εκανα μια δευτερη διαλογη και εμεινα με τεσσερα πολυ καλα παιχνιδια τα οποια και σας παραθετω ευθυς αμεσως...

  • ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ          1.70


  • ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ           1.75


  • ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ       1.85


  • ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ         1.85


Η στατιστικη αναλυση φωναζει για οβερ και στα τεσσερα αυτα ματς.Ισως βγουν και ολα ισως οχι,αυτο που εχει σημασια ειναι πως παιζοντας το οβερ στα ανωθεν ματς εχουμε βασιμες ελπιδες να επιβεβαιωθουμε.

Αφηνουμε τα οβερ και παμε στα σημεια μας τα οποια για σημερα ειναι τα εξης
τεσσερα.
Πρωτο το διπλο του Ολυμπιακου στην Τριπολη.Αν ο Ολυμπιακος δεν εχανε στο προηγουμενο ματς και δεν εκανε σημερα το ντεμπουτο του ο Μιτσελ ομολογω οτι θα σκεφτομουν πολυ την κοντρα του αλλα επειδη καποια πραγματα εχουν σημασια,οπως αυτα που προανεφερα παω με το καλοπληρωμενο διπλο,σπανιο στην περιπτωση του Ολυμπιακου.

Συνεχεια με Γερμανια και το παιχνιδι Αννοβερο – Χοφενχαιμ οπου θα πονταρω στον ασσο.
Καλη εδρα εχει το Αννοβερο και δυσκολα περνανε ομαδες απο εκει ποσο μαλλον η αθλια μεχρι προτινος Χοφενχαιμ.Οι γηπεδουχοι θα θελησουν να επανελθουν στις νικες μετα την ηττα της προηγουμενης αγωνιστικης απο την Βερντερ και πιστευω οτι θα τα καταφερουν.Αρχικα διστασα λογω της πρωτης νικης των φιλοξενουμενων μετα απο πολυ καιρο (2-1 την Φραιμπουργκ) αλλα τελικα θα παρω τον ασσο.

Σταση τριτη η γειτονικη Ιταλια και το διπλο της Σασουολο στο ματς με την Προ Βερτσελι.
Μπορει να μην ξεκινησε καλα η χρονια για τους προτωπορους αλλα δυο ματς χωρις νικη ειναι πολλα.Σημερα δινεται μια πρωτης ταξεως ευκαιρια στην Σασουολο να επανλθει στις νικες.Απεναντι της θα βρει μια απο τις πιο αδυναμες ομαδες της κατηγοριας και αν σταθει επιεικως σοβαρη μπορει να κανει το διπλο ανετα.

Τελευται σταση η Ισπανια και ενα ζορικο ματς.Ο λογος για το Μαγιορκα – Οσασουνα οπου παμε με το διπλο.
Μεταξυ δυο ομαδων που δεν πατανε καλα θα προτιμησω την ομαδα που στα τελευται εξι ματς εχει 2 νικες 1 ισοπαλια και 1 ηττα απο την γηπεδουχο η οποια μετραει 4 ηττες στα 4 τελευταια.
Υπαρχει βεβαια και το δεδομενο της αλλαγης προπονητη στην Μαγιορκα αλλα πιστευω οτι μεσα σε λιγες μερες κανεις δεν μπορει να κανει θαυματα.
Διπλο λοιπον για την Οσασουνα,με το Χ απο κοντα για τους λιγοτερο τολμηρους.

  • ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ            2      1.85


  • ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ               1       2.30


  • ΠΡΟ.ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ            2       2.00


  • ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ                  2(Χ)    3.10     3.25


Αυτα απο εμενα για σημερα,ο τροπος που θα παιξετε οπως και το ποια σημεια ανηκει σε εσας.
Κρατηστε οποιο απο τα σημεια μου σας αρεσει πεταξτε οποιο δεν σας κανει,βαλτε στο παιχνιδι σας και δικα σας σημεια καντε οποιον συνδυασμο θελετε.
Εγω το μονο που θα πω ειναι να παιζετε παντα οσο το δυνατον λιγοτερα ματς και συστηματα τα οποια σας εξασφαλιζουν επιστροφη χρηματων σε μια ασχημη μερα.
Στο στοιχημα περα απο την νικη και ηττα υπαρχει και η ισοπαλια κατι που το 95% των παικτων αγνοουν.Οποτε αν δεν κερδισω ας βγω ισοπλαος και ας παρω τα λεφτα μου πισω...

Καλα να περασετε,καλες προβλεψεις και καλα κερδη !