29/3/13

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ARBITRAGE TRADING ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Το Arbitrage Betting εχει αμμεση σχεση με το στοιχημα χωρις ομως να εμπεριεχει ρισκο.Αυτο γινεται πονταροντας τα λεφτα μας με τετοιο τροπο ωστε οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα του γεγονοτος που επιλεξαμε να φυγουμε με κερδος.Κατατασεται στην κατηγορια των Online Businesses δεδομενου οτι αν ασχοληθει καποιος συστηματικα μπορει να βγαζει σταθερο εισοδημα.

Aν θελουμε να δωσουμε εναν ορισμο θα μπορουσε να ειναι ο εξης: To Arbitrage ειναι μια τεχνικη συναλλαγων η οποια στηριζεται στις διαφορες που παρουσιαζουν οι τιμες συγκεκριμενων γενοτων απο εταιρια σε εταιρια.

Οι στοιχηματικες εταιριες καθημερινα προσπαθουν να προσφερουν οσο το δυνατον καλυτερα ποσοστα στους πελατες τους στα πλαισια του ανταγωνισμου που υφισταται στο διαδικτυακο στοιχημα. Τον ανταγωνισμο αυτο εκμεταλλευεται ο arber κα συγκεκριμενα την διαφορα των ποσοστων που προσφερουν οι εταιριες,μετατρεπει δηλαδη το στοιχημα σε επιχειρηση με μηδενικο ρισκο και κερδη που κυμαινονται απο 5%-30% αναλογα με την συχνοτητα που πονταρει.

Υπο κανονικες συνθηκες αν πονταρουμε σε ολα τα πιθανα αποτελεσματα ενος αγωνα τοτε θα χασουμε σιγουρα.Αλλα αν παρουμε τις καλυτερες αποδοσεις για το καθε σημειο ενος αγωνα απο διαφορετικες εταιριες τοτε μπορουμε να επιτυχουμε σιγουρο κερδος.

Αλλα ας δουμε ενα παραδειγμα :

Arbitrage Betting Example

Tennis Match: N. Djokovic vs R. Nadal Total Stake: $1000
Outcome 1
Outcome 2
Profit
Bet on N. Djokovic
Bookmaker: Stan James
Odds: 1.360
Stake: $801.75
Winnings: $1090.38


Bet on R. Nadal
Bookmaker: Pinnacle
Odds: 5.500
Stake: $198.25
Winnings: $1090.38


9.04%
or
$90.38



Και ενα ακομα :


Aς υποθεσουμε οτι σημερα διεξαγεται ο αγωνας μπασκετ ΤΣΣΚΑ – ΠΑΟ. Ψαχνοντας στο διαδικτυο βρισκουμε οτι ενα απο τα πολλα στοιχηματικα σαιτ προσφερει την νικη της ΤΣΣΚΑ σε καλη τιμη 1.90 και καποιο αλλο προσφερει την νικη του ΠΑΟ στο 2.50.
Πονταρουμε λοιπον 100 ευρω στην νικη της ΤΣΣΚΑ και 76 ευρω στην νικη του ΠΑΟ.

Αν νικησει η ΤΣΣΚΑ θα παρουμε 100 χ 1.90 = 190 ευρω

Αν νικησει ο ΠΑΟ θα παρουμε 76 χ 2.50 = 190 ευρω.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα του αγωνα εμεις θα εχουμε κερδισει ΣΙΓΟΥΡΑ 14 ευρω καθαρα!

Οποιος πει “σιγα το ποσο” ας σκεφτει το εξης : τετοιοι αγωνες υπαρχουν αρκετοι καθημερινα,αρα και με 5-6 ματς αν ασχοληθειτε σε μια μερα το καθαρο κερδος σας θα ειναι 70 – 80 ευρω.

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ;

Ο πιο συχνος λογος για τον οποιο παρουσιαζονται αυτες οι ευκαιριες ειναι η ασυμφωνια των book και η αναγκαιοτητα να διατηρησουν την ισσοροπια του πονταρισματος.
Η ασυμφωνια αυτη παρατηρειται συνηθως κατα το ανοιγμα των αγορων η οταν οι book ξεκινησουν να δεχονται στοιχηματα για ενα συγκεκριμενο αθλητικο γεγονος.
Συνηθως μονο οι μεγαλοι book δινουν αποδοσεις οταν ανοιγουν οι αγορες ενω οι υπολοιποι λογω ελλειψης εμπειριας και τεχνογνωσιας περιμενουν τους πρωτους για να ρυθμισουν και αυτοι τα σετ αποδοσεων τους.
Οι κορυφαιοι book συχνα διαφωνουν σχετικα με τις πιθανοτητες που των αποτελεσματων ενος αγωνα.Η ασυμφωνια τους αυτη εκφραζεται στις τιμες των αποδοσεων οταν ανοιγει η αγορα.Αυτη λοιπον η στιγμη (το αγοιγμα της αγορας) ειναι μια πολυ καλη στιγμη για να προβουμε σε ενα arbitrading system!

ΟΙ BOOK ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ARBITRAGE ;

Οι book δημιουργουν ευκαιριες arbitrage γιατι ειναι αναγκαιο για αυτος,οπως ειπαμε και πριν,να διατιρησουν ισσοροπημενες τις αποδοσεις τους.
Ν αθυμαστε οτι δεν μπορειτε να πατε σε εναν book και να πονταρετε ολα τα πιθανα αποτελεσματα ενος αθλητικου γεγονοτος χωρις να χασετε τα χρηματα σας.Οι εταιριες στοιχηματισμου ενδιαφερονται μονο για τα κερδη που κανουν οταν εχουν εναν ελεγχο(ισορροπια)στα πονταρισματα που δεχονται.
Τα κερδη τους(profit),τα λεγομενα margins ειναι τα ποσα που στοιχηματισαν οι παικτες μειον τα χρηματα των κερδισμενων πελατων και κυμαινεται απο 2%-8%.
Επιπλεον τα αθλητικα στοιχηματα arbitrage δεν παραβιαζουν απολυτως κανεναν ορο των εταιριων,oι arbes ειναι απολυτα νομιμοι.


ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ (SURE BETS) ;


Τα sure bets ειναι πολλα σε καθημερινη βαση,αλλα καλο θα ηταν να περασετε ενα ειδος εκπαιδευσης πριν ασχοληθειτε με πραγματικα χρηματα.Οι περισσοτεροι arbs εχουν μικρο κερδος αλλα ακομα και αυτο ειναι αρκετο για να βγαλετε πολλα χρηματα σε μακροχρονια βαση.



Αν και το αθλητικο arbitrage ειναι πολυ πιο προσιτο λογω του διαδικτυου υπαρχουν πολλοι παικτες οι οποιοι δεν το γνωριζουν.Καποιοι μαλιστα πιστευουν οτι το arbitrage betting ειναι ενα καλα κρυμμενο μυστικο στο διαδικτυο,κατι το οποιο δεν δυμβαινει μιας και υπαρχουν πολλες εταιριες που μας ειδοποιουν για τα sure bets (arbitrage alert services) ακομα και arbitrage softwares.
H επιτυχια σας στο arbitrage betting εξαρταται απο το επιπεδο δεσμευσης και το ποσο θα δουλεψετε πανω σ αυτο το ειδος betting.Οσο περισσοτερο χρονο επενδυσετε για να κανετε συναλλαγες τοσο περισσοτερο θα κερδιζετε.


ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ARBITRAGE BETTING ;

Η εμπειρια μας στον τομεα αυτο μας εχει δειξει οτι το ευρος των κερδω μπορει να κυμανθει απο 1 ευρω εως 15-20000 ευρω.Κατα κυριο λογω το κερδος εξαρταται απο τον χρονο που θα επενδυσετε και το χρηματικο κεφαιλαιο με το οποιο θα ξεκινησετε.
Αν θελετε να βγαλετε 10.000 /μηνα αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να δειτε επαγγελματικα το arbitrage betting αλλα μπορειτε να ασχοληθειτε πιο χαλαρα,στον ελευθερο χρονο σας με στοχο να κερδιζεται ενα αξιοπρεπες ποσο καθε μηνα.
Αν χρησιμοποιησετε προηγμενες τεχνικες και υπηρεσιες οπως υπηρεσιες που σας ενημερωνουν για τα sure bets η καποια ειδικα software (arbitrage trading software) τοτε θα ειστε σε θεση να διπλασιασετε το ποσο των κερδων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ARBITRAGE TRADING ;


Tο arbitrage betting ειναι ενας πολυ καλος τροπος για να κερδισεις εξτρα χρηματα,ακομα και αν ασχοληθεις ερασιτεχνικα στον ελευθερο χρονο σου.
Το θετικο ειναι οτι δεν απαιτειται μεγαλο κεφαλαιο ουτε και καποια ειδικη εκπαιδευση η οποια ειναι απαραιτητη σε οσους σκοπευουν να ασχοληθουν με μετοχες,ομολογα forex κτλ.
Δεν χρειαζεται επισης να εχετε το κοκκαλακι της νυχτεριδας αφου στο arbitrage betting ο παραγοντας τυχη δεν παιζει απολυτως κανενα ρολο!
Σ αυτο το σημειο θα ξαναπω οτι το να κερδισετε απο το arbitrage ειναι ευκολο αλλα δεν ειναι γρηγορο,μην περιμενετε λοιπον να γινεται πλουσιος σε 1ο μερες οπως ισχυριζονται καποιοι!
Τα κερδη θα αρχισουν να φαινονται μακροπροθεσμα οσο για το ποσο μεγαλα θα ειναι αυτα εξαρταται απο τον χρονο και το κεφαλαιο που ειστε διατεθιμενοι να αφιερωσετε.

1 σχόλια:

tzogadorosn1 είπε...

Καλησπερα φιλε μου πολυ ενημερωτικο το αρθρο σου και φυσικα ισχυει απολυτα στην θεωρια.Επειδη ομως το ειχα ψαξει πριν απο πολυ καιρο καμια εταιρια δεν βρηκα στο στοιχημα που να βγαζει τον αναλλογο ( λογο).οπου μα μοιρασμενα τα ποσα αναλλογα θα ειμαστε κερδισμενοι.Αν θυμαμαι καλα ο λογος πρεπει να βγαινει 5,6 για να εχεις κερδος