28/5/13

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ : Απολογισμος χειμερινης στοιχηματικης περιδου

Οπως ειχαμε ανακοινωσει,η χειμερινη στοιχηματικη περιοδος τελειωσε το προηγουμενο Σαββατοκυριακο.
Η γευση που μας αφηνει ειναι γλυκοπικρη.Γλυκια γιαστι μετα απο μια ανηλεη μαχη με τους books βγηκαμε νικητες αφου το ταμειο μας(banca) κλεινει με θετικο προσημο,15.900(αρχικο ταμειο 15.000).
Πικρη γευση γιατι καναμε ενα μεγαλο λαθος,καθιερωσαμε ταμειο μετα την πρωτοχρονια με αποτελεσμα να μην καταγραφουν οι μεγαλες νικες που ειχαμε πριν τις γιορτες.Με προχειρους υπολογισμους αν ειχαμε απο την αρχη καθιερωσει ταμειο τωρα θα κλειναμε με 2.500-3000 μοναδες κερδος και οχι μονο 900 που κλεινουμε τωρα.
Μονο αυτο μας καταλογιζω ως λαθος και τιποτα αλλο.
Τωρα,για οσους πουν “ οκ ρε παιδια καταφερατε και κλεισατε με κερδη τον χειμωνα αλλα μονο 900-1000 μοναδες?”

Εδω η απαντηση ειναι απλη και ευκολη :


1. Αν οι 900 μοναδες κερδος ειναι λιγες τοτε τι να πει το 95% των παικτων που αποδεδειγμενα τελειωνει την χρονια(καθε χρονο) με απωλειες

2. Ριξτε μια ματια στα αλλα σαιτ που ασχολουνται με το στοιχημα και ειδικα σ αυτα που γραφουν τα μεγαλα ονοματα του χωρου και μετα ελατε να συζητησουμε.
Οι περισσοτεροι κλεινουν την χρονια με τα ταμεια τους στα κοκκινα και ελαχιστοι μονο ειναι αυτοι που καταφερνουν να μην εχουν χασουρα.Προσεξτε καλα τι λεω,οχι να εχουν τιποτα τρελλα κερδη,απλα να μην εχουν χασουρα!!!

Τηρουμενων των αναλογιων λοιπον νιωθουμε υπερηφανοι για οτι εχουμε καταφερει(ας μην ξεχναμε και τον μεσο ορο των προτασεων μας ο οποιος ειναι κοντα στο 3.00) και υποσχομαστε αναλογη συνεχεια για τον καλοκαιρινο στοιχηματικο κυκλο που για εμας εδω στο BET PROFESSIONALS ξεκινα αυριο και τελειωνει καπου στα μεσα Αυγουστου.

Οι 2,5 μηνες που ακολουθουν θα ειναι σαφως πιο δυσκολοι καθως τα πρωταθληματα που εχουν απομεινει ειναι αγνωστα στους περισσοτερους.
Γι αυτο θα παμε πιο χαλαρα,με πιο μικρα πονταρισματα αλλα με αισιοδοξια και πιστη οτι μπορουμε να βγουμε με κερδος και το καλοκαιρι,γιατι τελικα ειναι υπεροχη αισθηση ενα ολοκληρο χειμωνα να παιζεις με τα λεφτα των μπουκ και στο τελος να φευγεις και με κερδος!

Θελουμε ακομα να ευχαριστησουμε ολους εσας που εισασταν διπλα μας απο την πρωτη στιγμη,μας στηριξατε στις στραβες και μας ειπατε μπραβι στις καλες!
Γιναμε σοφοτεροι απο τις παρατηρησεις σας οσον αφορα το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και οχι μονο.
Περασαμε τον τροπο παιχνιδιου μας και οι περισσοτεροι καταλαβατε οπως φαινεται τι ζηταμε,πως πονταρουμε και γιατι και αυτο ειναι για εμας το μεγαλυτερο κερδος,λιγοι ακομα παικτες οι οποιοι επιασαν το νοημα και δεν χανουν ασκοπα τα λεφτα τους παιζοντας ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Ευχαριστουμε πολυ και υποσχομαστε αναλογη συνεχεια και το καλοκαιρι...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ λοιπον και το καλοκαιρι...

Μεινετε συντονισμενοι!

ΥΓ.Να πουμε εδω οτι οποιος φιλος θελει να λαμβανει τις προτασεις μαςΔΩΡΕΑΝ στο e-mail του μπορει πολυ απλα και ευκολα να το κανει στελνοντας μας ενα μηνυμα στο diaylos@hotmail.com