9/8/13

ΚΕΡΔΗ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Πριν 2,5 μηνες περιπου (στις 29 Μαιου ) αποφασισαμε να συνεχισουμε την επιτυχημενη στηλη του σαιτ μας -ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΙΒΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ e-mail-και το καλοκαιρι και ορισαμε την ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ απο την 29 Μαιου εως και την 9 Αυγουστου.

Αμφιταλαντευτηκαμε για το αν πρεπει να συνεχισουμε να δινουμε προτασεις μεσα στι κατακαλοκαιρο δεδομενου οτι

-οι περισσοτερες παικτες – δικαιως και ολοσωστα – απεχουν και λογω χαλαρωσης αλλα και εξαιτιας των ελαχιστων εως και καθολου παικτικων ευκαιριων.

-τα καλοκαιριατικα κουπονια ειναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ για τον παικτη αφου ειναι η περιοδος με την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΣΟΥΡΑ για ολους τους παικτες.
Και αυτο ακουγεται εντελως φυσιολογικο οταν εχεις να παιξεις με ομαδες απο την ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ και κατι αλλες απιστευτες που σε λιγες μερες δεν θυμασαι καν τα ονοματα τους!

-οταν οι πιθανοτητες να διατηρησεις θετικη την μπανκα σου ειναι μικρες το χειμωνα φανταστειτε το ποσο δυσκολο ειναι να το καταφερεις αυτο στα καλοκαιρινα ματς.

Αποφασισαμε τελικα κοντρα στην λογικη να συνεχισουμε κανονικα και το καλοκαιρι ξεροντας οτι ηταν πολυ πιθανον να τερματησουμε με χασουρα ακομα και με συντριβη αν στραβωνε το θεμα.

Το θετικο για εμας ηταν και ειναι οτι δεν στηριζομαστε σε καμια συνδρομη και δεν απαιτουμε απο τους πολυαριθμους φιλους των ΠΡΙΒΕ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣ κανενα χρηματικο αντιτιμο,κατι το οποιο θα ισχυσει και φετος.

Σημερα το ημερολογιο δειχνει Παρασκευη 9 Αυγουστου και ναι,εδω τελειωνει η καλοκαιρινη περιπετεια μας στον κοσμο του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

Ας δουμε λοιπον μαζι τι καταφεραμε,που τα πηγαμε καλα και τι αποτελεσμα ειχαμε ολον αυτο τον καιρο.

Ξεκινησαμε με ενα ταμειο 15.000 μοναδων και σημερα το ταμειο κλεινει ΘΕΤΙΚΑ και ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ,και κλεινει με κερδη εστω και ελαχιστα-15.175-

Σε οποιον φαινονται λιγα τα κερδη αυτα ας αναρωτηθει τα εξης:

-Ποσοι ειναι αραγε οι παικτες που επαιξαν το καλοκαιρι ΣΤΟΙΧΗΜΑ,ο καθενας με τον τροπο που αρεσκεται να πονταρει,και εκλεισαν θετικα η εστω χωρις να εχουν βαλει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ;
Την απαντηση την γνωριζουμε ολοι μας...ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ...

Ολο το καλοκαιρι παιζαμε και περιμεναμε μια δυο καλες μερες για να παρουμε και μεγαλο κερδος.
Πλησιασαμε πολυ σε αυτο 4-5 φορες αλλα δεν μας εκατσε,δεν πειραζει καθολου...
Ολες τις φορες που πλησιασαμε στο να τα παρουμε χοντρα απο τους μπουκ πονταραμε στην ουσια ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ.
Οποιος γνωριζει τι ειναι ΣΤΟΙΧΗΜΑ και τους αγραφους κανονες του καταλαβαινει μια χαρα και εμεις τετοιους φιλους θελουμε ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ και οχι προβατακια του των αχαστων του 1.50!

Και ευτυχως οι περισσοτεροι φιλοι μας που λαμβανουν τις προτασεις μας ειναι ακριβως τετοιοι παικτες ψαγμενοι!

-Ας αναρωτηθει επισης ποσοι μπορουν να φερνουν τετοια ποσοστα επιτυχιας σαν αυτα που ακολουθουν πιο κατω με ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ 3.45!!!
Σε συστημα που αποτελουνταν πολλες φορες μονο με ισοπαλιες!
Δεν θα επεκταθω περαιτερω διοτι γνωριζω πως αυτοι που θελουμε εμεις σαν ΒΕΤ PROFESSIONALS να καταλαβουν,θα καταλαβουν και ειλικρινα για τους υπολοιπους ποσως μας ενδιαφερει.

Το οτι κλεισαμε τον χειμωνα που περασε με ικανοποιητικο κερδος αλλα κυριως οτι τελειωνουμε το καλοκαιρι παλι με μικρο κερδος αυτο ειναι για εμας μεγαλη ικανοποιηση αλλα ταυτοχρονα ο πηχης μπαινει πλεον πιο ψηλα.

Ας δουμε τωρα με αριθμους τι συνεβει τους προηγουμενους 2.5 μηνες...


ΠΟΝΤΑΡΑΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ 91 ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 3.36 ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΕ 55 ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

41 / 91     46% Μ.Ο ΑΠΟΔΟΣΗΣ 3.45!!!

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

24 / 51     48% Μ.Ο ΑΠΟΔΟΣΗΣ 3,20

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

32 / 61     52% Μ.Ο ΑΠΟΔΟΣΗΣ 3.30

ΗΜΙΧΡΟΝΑ – ΤΕΛΙΚΑ

3 / 5         60% Μ.Ο ΑΠΟΔΟΣΗΣ 4.40

Αυτα λοιπον καταφεραμε το καλοκαιρι,τα συμπερασματα δικα σας...

Το μονο παραπονο που ειχαμε ηταν οτι ειμασταν ατυχοι σε καθοριστικα σημεια.


Με τετοια ποσοστα και σε τετοιες αποδοσεις θα περιμεναμε περισσοτερα κερδη αλλα εδω ερχεται το μεγα θεμα ΧΗΜΕΙΑ για το οποιο εχουμε μιλησει με τους φιλους μας μεσω e-mail παρα πολλες φορες,θελει και τυχη λοιπον!

ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ.
ΑΡΙΘΜΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (E-MAIL) KAI TOYΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ


ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ e- mail στο diaylos@hotmail.com ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...


ΥΓ.Αυριο ξεκιναει για εμας η ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ η οποια θα τελειωσει τον επομενο Μαιο.
Καλο ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ να εχουμε και καλα κερδη